top of page

Oznámení/pozvánky


Na naše svatební pozvánky jsem velmi pyšná. Hlavní důvod je ten, že je to celé naše společná práce, do které jsme dali kus sebe. Další důvod je takový, že to bylo konečně něco, do čeho se plně zapojil i ženich.

Jak vidíte, měli jsem pouze pozvánky, kam jsme na titulní stranu napsali vždy jména těch, pro které pozvánka byla. Měli jsme dvě varianty, s tím rozdílem, že jedna byla pro lidi z práce, které jsme zvali pouze na obřad a druhá pro blízké, které měli pozvánku i dál hostinu. Oznámení mi připadalo zbytečné. Ti, co měli vědět, že bude svatba, to věděli a dostali pozvánku.

Hlavní myšlenkou byla pozvánka v komiksovém stylu. Martin je komiksový nadšenec, sám pořád kreslí superhrdiny, takže mu to šlo snadno.

Asi při druhém návrhu jsme se shodli na konečné verzi. Martin kreslil, já pak všechno dodělala na pc, přidala text a nechala vytisknout. Pozvánky byly ani ne za dva dny hotové + další den, než přišly vytištěné. Pozvánky jsem nechala tisknout u Saal Digital, kteří mají na svatební oznámení a další produkty speciální program, kde si buď můžete navrhnout vše sami, nebo tam jsou k dispozici speciální šablony, podle kterými se můžete inspirovat. S jejich tiskem jsem vždy velmi spokojená.

Titulní stranu jsme zvolili jednoduchou, pouze ruce, co se drží. Nic dramatického.

Po otevření je vidět nevěsta, jako Catwoman, oblečená do šatů a v rohu kouká i naše Minnie, která u příprav nesměla chybět.

Na obrázku níže je ženich ve své bat-jeskyni a také se chystá na velkou událost.

Na druhou stranu jsme vybrali Žižkovskou věž, ve které se konal obřad. A co by to byl komiks bez bublin s textem.

Pokud by měl někdo z vás zájem o originální kreslené oznámení (nebo cokoliv jiného) a neuměl kreslit stejně, jako já, tak Martin má hromadu fix a prázdných papírů, tak se klidně ozvěte a můžeme něco vymyslet.

Chceš se dozvědět něco více o výživě?

Kromě vymýšlení receptů a psaní článků, se na webu věnuji také nutričnímu poradenství. Sestavuji výživové plány každému na míru a ráda v tom dělám tak trochu osvětu.

bottom of page